Nejnovější recenze ze sekce VR brýle
- Díky stremovaní obrazu z počítače, není třeba kabelu
Je to super zážitek.Jen doporučuji max. dvakrát denně,tak na 30 minut.Je,to ale pouze má rada.
- Spokojený.
Reakce obchodu PCRobot.cz
Dobrý den,velmi děkujeme za pozitivní recenzi, jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
vhodné na hraní
- samostatně fungující přístroj
- jednoduché ovládání v CZ
Reakce obchodu PCRobot.cz
Vše OK
- nepotřebuje kabely ani další zařízení
- ovládání velmi jednoduché
- dokáže člověka naprosto pohltit
- hlídá okolí pro bezpečný pohyb
- provozní doba 2.5 hodiny
- trochu těžší předek headsetu
Pocit z VR je fantastický, některé aplikace jako filmy z ISS, nebo Brink jsou neuvěřitelně realistické. 2.5 hodiny na jedno nabití se ukazuje jako překvapivě málo, hlavně pokud se u zařízení střídá více lidí. Ale dá se rozšířit o power banku. Nabíjí se cca 1h. Skvěle je vyřešená bezpečnost pomocí zóny, ve které je možné se pohybovat. Zatím máme jen krátkou dobu, ale první dojmy jsou prostě fantastické.
- Obtížně se s brýlemi manipuluje
Brýle byly rozpadlé a bylo nutné je sestavit. Jestli vydrží ukáže čas.
- Lehké nasadit
- Dá se připojit na PC
- Přestalo to fungovat po 1 týdnu , když jsem to zapla tak se tam ukázalo ze to musím vyresetovat protože se tam udělala porucha ale desetiválcem to neslo a dalo se to zpátky na tu obrazovku
- Placené hry
- Nepohodlné
- Konečně kus IT při kterém si dobře zacvičíte, v řadě aplikací dokonalé ponoření do VR a to bez marketingových keců. To že tam blbnete chvíli s facebook účtem ignorujte, nijak to využívání neomezuje. V kostce - tohle je prostě paráda. Když prodejce uvádí že to je UK verze tak tím rozumí že přiložená USB nabíječka má UK konektory, tj. pořidte si k tomu rovnou "cestovní" redukci za 100Kč. USB nabíječku ale můžete použít jakoukoliv která dává 2A. Taky propojení do PC pokud máte nějaké to GPU je USB 3.x a je to USB-C konektor. Takže nezapomeňte redukční kabely USB 3.0. A k tomu nějakou power banku pro prodloužení hraní ... ne že bych vydržel 2h mlátit mečema ale v rodině se na to občas stojí fronta.
žádná, tohle je prostě povedený kousek
- Funguje dle očekávání
- Pro začátečníky nebo mladší generaci vyhovující
- Komunikace s telefonem
- O kousek větší telefon 6,54 palce se tam ještě vejde
- Ovládání telefonu pomocí tlačítek nebo pohybem hlavy
- Nejdou odendat sluchátka
- Rozlišení některých aplikací jsou v brýlích mizerný
- Na moje oči by to chtělo ještě lepší seřízení ostrosti (brýle nenosim)
- Dostupné brýle VR, ke kterým netřeba drahé výkonné PC
- hodně obsahu je zdarma
- mají kvalitní rozlišení obrazu a jsou bez kabelů a s pohodlnými ovladači, na které jsem si rychle zvykl
- výdrž baterie by mohla být delší, do pár hodin je nutné zase nabíjet, ale to může vyřešit elite strap, který lze dokoupit
- placený obsah jde kupovat jen zvlášť v aplikaci, eu karty nyní nejsou ve vr prostředí podporovány
- nutnost propojit přes facebook
- bez nutnosti připojovat brýle k počítači
- baterky v ovladačích vydrží strašně moc
- Kvalita obrazu
- Rychlost načítání
- WiFi připojení
- Velikost paměti
- Málo her zdarma
- Placené hry
- Potřebujete větší prostor kolem sebe jinak narážíte do okolních předmětů např.zeď. i když si nastavíte prostor tak v zápalu hry tento prostor prekročite.
Dobrá novinka virtuální reality trochu dražší ,ale stojí to za to.
- Oproti předchozí verzi rychlejší displej
I přesto, že jsem člověk, kterému se dělá špatně např. při čtení v autě, tak mi brýle nepůsobí žádné problémy :-)
- Skvělá zábava.
- Vyhovující rozlišení.
- Slabší výdrž na baterii, ale lze dobíjet za chodu powerbankou.
Koupil bych znovu. Určitě bych doporučoval kapacitu 256 GB, abyste nemuseli mazat hry, které již máte zakoupené. Některé hry zabírají i 30 GB.
- Super VR.
- Slušný zvuk.
- Super hraní.
- Nic.
Super.
- Jednoduché na použití
- Nevyžaduje PC, je to samostná herní konzole
- Kvalitní hry a aplikace jsou placené, je na to potřeba myslet při nákupu
Momentálně nejlepší VR brýle na trhu, které fungují samostatně bez PC.
obdarovaní jsou nadšeni,super
- Za málo peněz, hodně muziky ;-)
S ovladačem mám problém, moc nefunguje. Možná je to moje chyba, ještě se s ním musím skamarádit..
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »