Nejnovější recenze ze sekce VR brýle
- Skvělé brýle
- mobil se může restartovat
- po chvíli může bolet nos (váha mobil + VR brýle)
- Nedá se zaostřit obraz,u ovladače nešlo přepnout tlačítko na pozici android u dálkového ovladače,nevyhovující uložení telefonu do držáku v brýlích.Velký výřez pro nos takže vidíte dolů pod sebe a rušivé světlo.
S výrobkem nejsem spokojen,vracím prodejci,brýle za 200Kč.které má můj syn jsou nesrovnatelně lepší
- uchycení mobilu
packa co má držet mobil je krátká a silné pero jí ohýbá, mobil tak vyskakuje a nedrží, musím podkládat, navíc se mi uvolnil jeden okulár. Dle mě špatně vymyšlené i zpracované. DO tak nějak funguje, ale nikoliv dle očekávání (orientace naležato)
- velmi nízká cena
- Překvapivě kvalitní materiály i dílenské zpracování
- nemožnost pohybovat čočkami
- poněkud amatérské provedení (z hlediska optiky)
Ačkoliv nemám žádné výrazné negativní zkušenosti s tímto produktem tak mi věřte, že existují i lepší :-)
Jsou to laciné brýle, které mají kvalitní provedení - bohužel zcela špatně. Nemůžu se zbavit dojmu, že celou věc skládal amatér bez hlubších znalostí optiky. Prostřední přepážka je neustále viditelná a během VR zkušenosti se neustále připomíná - což není příjemné. Čočky jsou skutečně upevněny fixně (což v mém případě ale není nevýhoda). Pozorovací je úhel pocitově velmi malý.
V porovnání s mými starými brýlemi, které jsou z kartonu a mají pouze 20mm čočky tyto brýle na celé čáře prohrávají. Jediné avšak nesporné výhody tedy jsou jejich velmi nízká cena, větší výdrž, pevnost a hlavně popruh, který brýle udrží na hlavě.
- Nelze vyuzit na Huaewei P8 lite
- výsuvní kryt, polstrování, dobrá kvalita obrazu
Jednoduché VR brýle. Není možná dioptrická korekce, ale za ty peníze OK.
- v setu je přítomen i B. ovladač
- štelovaní obrazu snadné
návod
zandavání telefonu do nástavce je zbytečně složité
Z nástavce telefon občas vypadne, hůře se vrací zpět
- top produkt doporučuji
Super syn byl štěstím bez sebe,jen me mrzí ze me pri nákupu neupozornily ze baleni neobsahuje kameru,musela jsem ji po svátcích dokoupit.
- Funguje, nicméně vše ostatní je v negativech
- Ostření manuální zoufale špatně fungující (včetně stranového nastavení pro šířku očí). Šrouby proti zadní straně mobilu vystupují a mobil škrábou dost drsně (smutné pro dražší mobily).
Zařízení odpovídá bohužel ceně. Prohlédněte si použití na youtube než zakoupíte :(
- nelze zaostřit
kupoval jsem tyto VR brýle jen na vyzkoušení, jestli má smysl kupovat dražší. Bohužel mám ten samý problém, co spousta lidí, že po cca 20 min. používání je mi na zvracení (Kinetóza). Každopádně za tuhle cenu jsem spokojený.
předčilo všechno očekávání :)
- velmi přesné senzory, dávají dokonalou iluzu prostoru ve kterém se můžete velmi přesně pohybovat pohybem vlastního těla, hlavy ..
- ovladače s touchpady, de fakto je to obdoba zřejmě nejlepšího herního ovladače STEAM controller
- široké zorné pole dává skutečný pocit že jste uvnitř virtuálního světa
- v katalogu STEAM je obrovské množství her s přímou podporou HTC VIVE je to dáno tím že VIVE je společným produktem HTC a VALVE které za STEAMEM stojí ...
- cena je bohužel dost vysoká. Ale když uvážím že lidé dávají stejnou cenu za obyčejné telefony, pak je tato kombinace precizních senzorů, displeje obladače vlastně za adekvátní cenu.
velmi doporučuji pokud jako herní platformu používáte steam je to ideální VR přilba
splňuje vše, co jsem očekával
- Pěkný design.
- Velmi rozmazaný obraz u okrajů, takže nepoužitelné.
- překonal moje očekávání
- Bez kabelů
- Vzhled
- Nejde zaostrit
- Vaha
Pro zacatecniky s VR doporucuji.
Da se propojit i s PC prez program TrinusVR
- Nemá polohovací čočky = nepoužitelný pokud nezaostříte při této fixní vzdálenosti - vzal jsem je ale na zkoušku
- Špatně se vkládá mobil
- Fixace víka nahoře nedrží! - to je dobré tak ten drahý mobil rozbít
Rozhodně nedoporučuji nikomu - něco takového by se nemělo snad ani vyrábět a vydávat to za funkční zařízení.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]