Nejnovější recenze ze sekce VR brýle
Oproti Oculus Rift s je Quest 3 samozřejmě pokročilejší. Porovnávám s nimi, protože předtím jsem je používal. Hlavně v rozlišení displejů, frekvenci až 120 Hz, lepší throughpass kamer, které jsou lépe použitelné pro smíšenou realitu. Ale kdo chce používat s PC, jsou nutné ještě další investice a to hlavně kabelu s rychlým přenosem dat a nabíjením. S bezdrátovým přenosem jsou obecně docela problémy, aby byl plynulý chod.
Jinak nevím jak u ostatních, ale náhlavní popruh je nic moc, čili další investice do výměny za elite strap + silikonové ochranné pouzdra na brýle i ovladače. Nabití na samostatný provoz nemá dlouhou výdrž, ale to se dá předpokládat už z váhy brýlí.
naproto nefunkční
- není potřeba nic víc a funguje
Stačí 128GB verze. Doporučuji rovnou objednat popruh s baterkou a delší kabel.
Vr
- Ty brýle jsou k ničemu pokud neztratí tě dalších 50000 na nákup PC ,ovladačů a senzoru pohybu
- Vše OK
- Docela zajímavé VR brýle, s dobrou grafikou. Kupoval pro dítě, které je z toho nadšené. Vydrží tak 2 hod použití, zajímavý pohled na YouTube na "velkém plátně" . VR efekt poměrně dobrý, vtahuje do děje. Pohyb plynulý, nezadrhává.
- Ovladače jsou dobré.
- V obchodu Meta málo aplikaci, které dá se stahnout zdarma, všechno zpoplatněno. Průměrná cena je cca 10-15$ , i více.
- nejlevnejsi na trhu
- 1. Kupila som synovi na 8 rokov, pretoze chcel Xbox, a hrajem sa sama.
- 2. Syn dobrovolne cita (aspon menu a popis hry), co za normalnych okolnosti nejde.
- 3. studuje anglictinu
- Funguje inak bez problemov, ovladanie je velmi intujitivne.
- Super, není co dodat
- Možná nevolnost při hraní
Produkt je vynikající, jen je potřeba dát pozor pro výběru hry, protože při hraní některých titulů se mi udělalo zle a některé úplně v pohodě. Škoda že jsou dema ke stažení jen u pár her a zbytek musíte risknout.
- Naprosto nefunkční šmejd
Plastová optika když se povede a udělá dobře tak se skrs ní koukám docela slušně ale to co je v těchto brýlích je naprosto nefunkční šmejd. Po nasazení na obličej se vám udělá špatně
Super
- Bomba odreagování od všedních dní...
- Krásná grafika
- Kabel kolem vás a na zemi,mohli to dotáhnout k bezdrátovému připojení,škoda.
Super
- Dostal jsem co jsem čekal až na nabíječku!
Prodávat produkt bez CZ návodu s US nabíječkou je dnes docela trapné, ale udělat z toho že to dělám vědomně a jako super prodejce přidávám "dárek" k produktu v podobě EU nabíječky je doslova obchodní majsterštik! Nechám bez komentáře, ať si každý srovná sám.
PlayStation VR2 (2023)
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v PCRobot.cz
- !
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme za recenzi, ať produkt dělá radost!
Hezký den, PCRobot.cz.
Meta Quest 3 128 GB
Michal
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v MobilníRežisér.cz
Ostrý obraz v celém zorném poli - v leteckých simulátorech lze bez problémů odečítat hodnoty přístrojů, neviditelná chromatická aberace (žádná duha na konturách objektů v okrajích zorného pole), snímání pohybu headsetu i ovladačů funguje spolehlivě + je možno používat jen svoje ruce bez ovladačů, pokud je aplikace tomu přizpůsobena.
Není potřeba mít účet na FB, stačí si ho jen založit na meta.com, Quest 3 používám nejvíc jako PSVR a osvědčilo se mi bezdrátové spojení pomocí Steam Link, není třeba používat software Oculus (Air link nebo Cabel Link).
Oculus Quest 2 128 GB
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Zaji.avá alternativá pro VR
- dobré rozlišení, odezva, kvalita
- slabá baterie, popruh na hlavu